επιτυχόντες 2023

Αγαπητοί γονείς, φίλοι μαθητές,

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές μας που πέτυχαν κορυφαίες επιδόσεις και τους οδήγησαν στην εισαγωγή τους σε σχολές της ΠΡΩΤΗΣ τους προτίμησης.

Η σταθερή μας πίστη ότι η γνώση είναι σημαντικό εφόδιο και η παιδεία ο μόνος νόμιμος δρόμος κοινωνικής και επαγγελματικής ανόδου οδηγεί τους μαθητές μας στην χάραξη του δρόμου της επιτυχίας και την κατάκτηση του ονείρων τους. Ευχόμαστε υγεία και μεγάλη σταδιοδρομία στον συναρπαστικό δρόμο της γνώσης και της προκοπής.

Είμαστε πάντα δίπλα σας, αρωγοί των στόχων σας, υπερήφανοι για τις επιλογές σας.

Επιλέγω Ενσωματώνομαι Αξιολογούμαι # Πετυχαίνω # Κατακτώ

Στο ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο διδάσκονται αποκλειστικά φιλολογικά μαθήματα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.
#Αρχαία, # Έκθεση, #Λογοτεχνία, #Ιστορία, #Λατινικά

ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο

 

# Επιλέγω το φιλολογικό φροντιστήριο ΠΡΩΤΟ:

Γιατί βασική μας αρχή είναι # Πρώτα ο μαθητής.

Γιατί παρέχουμε φροντιστηριακή εκπαίδευση υψηλής ποιότητας με αρωγούς τους ειδικευμένους ανά διδακτικό αντικείμενο εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι είναι καταρτισμένοι παιδαγωγικά και διδακτικά, συντονίζονται με βάση ένα ενιαίο πλάνο ύλης ενώ έχουν την ελευθερία της αυτενέργειας μέσα στην τάξη, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή αλλά και του κάθε τμήματος.

 

# Ενσωματώνομαι στην ομάδα

Γιατί Σεβόμαστε τόσο την προσωπικότητα του κάθε μαθητή ατομικά, αλλά και την οικογένειά του και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας με τους γονείς των μαθητών μας.

Γιατί δημιουργούμε πραγματικά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών μας.

 

Γιατί ολοκληρώνουμε έγκαιρα την ύλη, ώστε οι μαθητές να είναι άριστα προετοιμασμένοι μέσα από ένα κύκλο σχεδιασμένων επαναλήψεων για τις εξετάσεις.

 

# Αξιολογούμαι τακτικά

Γιατί προγραμματίζουμε τα διαγωνίσματά μας σε ετήσια βάση και σε συγκεκριμένη κάθε φορά ύλη, ώστε ο μαθητής να έχει ξεκάθαρη και μετρίσιμη εικόνα της προόδου του.

Γιατί δημιουργούμε σύγχρονο υλικό μελέτης και προετοιμασίας σε όλα τα μαθήματα για την καλύτερη εμπέδωση της διδακτέας ύλης.

Γιατί ενημερώνουμε τους γονείς σε τακτικές συναντήσεις, για την πορεία των παιδιών τους.

# Πετυχαίνω τους στόχους μου

Γιατί κάθε χρόνο πετυχαίνουμε κορυφαίες επιδόσεις σε όλα τα μαθήματα δίνοντας την δυνατότητα στους μαθητές μας να εισαχθούν σε σχολές της ΠΡΩΤΗΣ τους προτίμησης.

Γιατί καλύπτουμε τις μαθησιακές ελλείψεις με ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας και ειδικές σημειώσεις σε χρόνο πέρα από τον καθορισμένο του ωρολογίου προγράμματος.

 

 

 

# Κατακτώ τη ζωή μου!

Γιατί εδώ διδάσκεσαι από τους καθηγητές για τους οποίους επέλεξες το Πρώτο Φιλολογικό Φροντιστήριο.

 

Γιατί εγγυόμαστε  την επιτυχία κάθε μαθητή που θα ακολουθήσει με επιμονή και υπομονή τη διδακτική μας μεθοδολογία.

Γιατί για όλους τους μαθητές στην ιστοσελίδα μας www.protolamia.gr δημιουργήσαμε τον πιο έγκυρο Οδηγό Σταδιοδρομίας, θέματα εξετάσεων, προσομοίωση μηχανογραφικού, οδηγό σπουδών όλων των σχολών και τμημάτων, με την υπογραφή του Στράτου Στρατηγάκη (Μαθηματικός, Ερευνητής, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας).

 

Γιατί Κατανοούμε ότι η γνώση αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης και προόδου του ατόμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας και θέτουμε ως στόχο την έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία των μαθητών ως αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας.

Γιατί  με  τη θερινή προετοιμασία, οι μαθητές μας αποκτούν το προβάδισμα στην εκμάθηση και εμπέδωση της ύλης των πανελλαδικών εξετάσεων.

Γιατί θέλουμε να είστε Πρώτοι από την Α’ Γυμνασίου ως την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Γιατί, αν ήρθε η ώρα να επιλέξεις Φροντιστήριο, να είναι το Πρώτο!

 

# Επιλέγω ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο   # Ενσωματώνομαι στην ομάδα

# Αξιολογούμαι τακτικά # Πετυχαίνω τους στόχους μου

# Κατακτώ τη ζωή μου

 

ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο
Υπεύθυνοι σπουδών:
Χρίστος Π. Γαληρόπουλος – Έφη Δ. Ζαχαρή
MS.c  Φιλόλογοι Α.Π.Θ
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 13 , Τηλ. 2231307691 www.protolamia.gr
Facebook/protolamia
Instagram/@proto_filologiko_frontistirio